Halaman

Buat duit dari forum (myLot)


Mylot bayar anda untuk setiap comment anda
Apa itu myLot? myLot adalah forum dalam bahasa inggeris yg mempunyai pelbagai aktiviti dan info yg menarik tentang isu2 semasa dan personal. Forum ni macam forum2 yg lain tp yg menarik ttg forum ni ialah diorang bayar korang utk aktiviti yg korang lakukan kat dalam forum ni.

Cth: Korang buat thread pasal korang nak pilih komputer utk dibeli. So, pastu org lain akan respond kat thread korang dan korang reply balik komen yg diberi. Aktiviti2 ni la yg akan membolehkan korang dibayar oleh forum ni. Selain korang dapat ilmu dan kwn2 dr forum ni korang dapat duit. Bayaran mudah je diorang guna paypal.

Ok. Kalo xtau lg, paypal ni kira cam akaun bank la. Bila duit dah masuk dalam paypal korang boleh jual kat forum lain untuk dapatkan duit dalam RM. So, benda ni mmg mudah & menarik. Selain tu korang boleh la mantapkan bahasa inggeris korang bila berborak ngn mat salleh dlm forum ni. =)

Related Link:
http://www.mylot.com

Site Meter