Halaman

Buat duit dari myLot? Community myLot


Hai, Aku dah lama join site ni tapi disebabkan hampir setengah tahun aku xaktif kat community site ni disebabkan xda internet kat tempat tinggal aku.
So, sekarang internet dah masuk balik and aku dah boleh la aktif balik dalam community ni.
Community ni best bagi aku sebab ni antara tempat aku boleh dapat duit poket lebih melalui online internet.
Memang susah nak cari community site yang camni, bayarkita untuk posting dan aktiviti kita kat dalam forum.
Bagi yang online hampir setiap hari cam aku ni memang sesuai la.
So, setakat ni aku nye progress kat dalam myLot agak baik jugak la.
Setiap hari nampak la duit dlm akaun tu bertambah. Hehe.
Xdela banyak mana pun tapi still bagi aku berbaloi la.
Um, satu lagi kat myLot ni kita just boleh interact dalam English je.
So, boleh la upgrade sikit skills communication dalam English aku ni.
Aku ni xdela pandai sangat English ni. Sikit2 tu boleh la. Hehe.
Um, kalau kita ada apa2 problem.
Boleh la tanya kat member2 myLot yg lain.
Cnthnya even kita ada personal problem.
Still kita boleh luahkan kat myLot.
Nanti ada la org yg bg response kat problem korang tu.
Kalau nak tau pasal negara diorang ke apa aktiviti ke makanan or cultures.
Semua boleh. Community site ni mmg bestla.
Um, nnt kalau dah ada apa2 progress yg menarik boleh la aku kongsikan lg.
Chow!


Site Meter