Halaman

HKBuzz.com

   
Ok kali ni internet kat rumah aku dah masuk balik.
Aku dah guna streamyx, dulu guna maxis.
So, bila dah ada internet balik mula la aku explore balik cara2 nak dapat duit poket lebih sambil2 layari internet.

So, ni ada satu website yg aku dh explore and berdasarkan rekomen dari member online jgk.
Website ni ialah PTC site so kalo nk tau PTC site ni ialah site yg kita boleh dpt duit dgn view ads kt site ni.
Apabila minimum payouts korang dh lepas so boleh la korang cash out duit tu ke paypal korang.

Tapi, site ni aku belum dapat apa2 payout lg.
Nanti bila dh dapat aku update kat blog ni.

Site Meter