Halaman

Antivirus : a-squared - FREE!

Hi, kali ni aku nak bagitau pasal antivirus baru yg aku pakai sekarang. Nama dia a-squared free. Bila free xdela susah2 nak kena cari crack dia. Hehe. Ok, setakat ni aku pakai antivirus ni dah dapat detect byk virus terutamanya dari pen drive. Rasanya performance antivirus ni lebih baik dari avira free or avg free. Pastu senang nak update. Cepat dan mudah. Mungkin korang boleh try nanti. Aku guna antivirus ni sebagai backup je. Kalau nak full scan aku guna antivirus avast. Ok, ni la features antivirus ni:-
  1. Dia boleh scan Trojans, Viruses, Spyware, Adware, Worms, Bots, Keyloggers and Dialers.
  2. Gabungan 2 in 1 => Anti-Virus + Anti-Spyware.

Site Meter