Halaman

Buat duit dari myLot? Tips: How to post response and add comment di myLot?

Ok hari ni aku nak tunjuk kat korang contoh cara nak bagi response kat discussion and cara nak bagi comment di myLot. Untuk contoh kali ni kita boleh lihat kat gambar yang ada sebagai rujukan.


Ok smallcloud ni dari Malaysia. Dia post discussion dalam interest “health”. So, ni soalan yang dia bagi.

“how do i give up drinking coffee?”

Ok ni tajuk discussion tu. So, based on tajuk dia kita dah tau yang orang ni ketagih minum kopi. Jadi dia mintak pandangan korang cara nak hilangkan ketagihan minum kopi dia ni. So aku bagi contoh cara bagi response kat discussion dia ni. Korang boleh tengok gambar ni.


So ravend ni dari Malta. Dia bagi cadangan supaya smallcloud cuba jus oren untk gantikan kopi. Jadi untuk bagi response ni korang just tekan button “respond to this discussion”. Then, korang boleh gak bagi comment kat response yang ravend buat tadi. So, ni contoh cara nak bagi comment kat response ravend tadi.

Ok, so brianzz84 ni dari Indonesia. Dia bagi comment yang cadangan ravend tu bagus dan dia tambah lagi yang smallcloud boleh minum teh atau susu sebagai ganti.

Jadi untuk bagi comment ni korang just tekan button “add comment”. So, sekarang aku harap korang paham la cara nak guna forum myLot ni sebab cara forum ni memamng lain sikit dari forum yang biasa kita guna.

Korang boleh dapat duit dengan bagi response dan comment. So, bagi la response banyak2 untuk tambah duit korang. Ok, sampai sini je lain kali aku bagi tips lagi.

Site Meter