Halaman

Bagaimana Proxy Server to Bypass digunakan untuk Facebook?

Facebook bypass proxy server diperlukan jika anda mempunyai beberapa alasan untuk menyembunyikan alamat IP salah satu sambungan internet anda, atau laman web yang anda cuba untuk menyambung. Mengapa orang ingin melakukan hal ini, dan bagaimana agar pekerjaan pembekal proksi?


Facebook bypass proxy server diperlukan jika anda mempunyai beberapa alasan untuk menyembunyikan alamat IP salah satu sambungan internet anda, atau laman web yang anda cuba untuk menyambung. Mengapa orang ingin melakukan hal ini, dan bagaimana agar pekerjaan pembekal proksi?
Mengapa Guna Proxy Bypass?
Jika anda bekerja untuk majikan dan mempunyai akses internet dipantau, maka anda boleh dilarang mengakses alamat IP tertentu, seperti orang-orang dari laman-laman rangkaian sosial umum digunakan. Facebook, Friendster, Twitter, MySpace dan YouTube adalah situs lebih umum bahawa pekerja cenderung untuk melawat dalam masa syarikat. Majikan anda boleh menghentikan ini dengan mencegah komputer anda daripada mengakses internet (IP) alamat laman web tersebut.
Jika anda mempunyai akses internet di sekolah, perguruan tinggi atau universiti, anda akan semakin tidak diawasi daripada di tempat kerja, dan beberapa pelajar tidak cuba menggunakan komputer sekolah atau perguruan tinggi untuk mengakses situs jejaring sosial. Di sana lagi, alamat IP yang bersangkutan memiliki blok atau penapis diletakkan pada mereka yang hanya bypass proxy dapat mengelak.
blok A umumnya merujuk kepada sebuah bar selimut ditempatkan di seluruh rangkaian mengakses alamat tertentu, sedangkan penapis membolehkan akses kepada terminal individu, para pengguna yang mungkin mempunyai penggunaan yang sah bagi mereka. Kebanyakan laman web yang ditapis sementara beberapa dapat disekat, dan proksi untuk mungkin diperlukan oleh pelajar, misalnya, tetapi bukan ahli fakulti.
Target website sendiri boleh meletakkan blok pada alamat IP individu, dan jika Friendster atau Facebook telah melarang anda dan alamat internet anda untuk beberapa alasan, maka anda bahkan tidak boleh mendaftar semula dengan menggunakan nama yang berbeza dan alamat e-mel melainkan anda mendapatkan internet baru Sambungan dengan alamat IP yang berbeza. bypass proxy server to connect membolehkan anda untuk mendaftar semula tanpa mengubah alamat IP. Anda juga boleh mengakses halaman rumah anda menggunakan butiran biasa anda login.
Bagaimana agar Server Proxy Bypass Pekerjaan
Jika komputer A disambungkan ke laman web B, maka alamat IP dari kedua-dua A dan B diketahui satu sama lain. Yang diperlukan untuk memutuskan sambungan yang baik untuk menyekat yang lain. Namun, jika A disambungkan ke laman web C, dan C disambungkan ke B, baik A atau B melihat satu sama lain - mereka berdua hanya melihat alamat IP C.
Oleh kerana itu, blok atau penapis terhadap B tidak akan dipicu oleh alamat C, yang anda terhubung. Tidak akan menyekat setiap tempat oleh B pada A akan dipicu, kerana sejauh B yang memprihatinkan itu dihubungkan ke C dan tidak A. 'bypass proxy' Istilah kerana itu agak keliru kerana lebih dari 'router proksi '; komputer yang berbeza boleh dialihkan oleh Sambungan pusat ke sejumlah laman web sosial (atau jenis laman web sebenarnya).
Sebagai contoh, jika anda menemukan kesulitan untuk disambungkan ke laman web tertentu, seperti mesin carian, anda boleh melakukannya melalui proksi. Prinsip di belakang proxy agar sama saja seperti yang dilakukan oleh anda menyambung komputer anda ke router dalam rangkaian untuk bersambung ke Internet - semua komputer yang disambungkan ke router akan mempunyai alamat IP yang sama, dan apabila anda menggunakan modem yang melekat pada komputer anda untuk memotong router melalui sambungan internet yang berbeza, anda akan mempunyai alamat IP yang berbeza.
halaman bypass proxy tidak bertahan selamanya. Setelah mereka telah dikesan dan juga disekat, anda perlu mencari yang lain. Namun mereka boleh bertahan untuk masa yang lama, dan baru dapat proksi akan datang online secepat mereka sedang disekat. Untuk itu anda perlu mencari laman web yang menawarkan sejumlah alternatif.
Jadi lain kali anda mengalami kesulitan mengakses laman web tertentu, apakah itu Facebook, YouTube atau apapun proksi boleh membantu anda. Ingat bahawa mereka jarang khusus, dan mengambil bentuk bar alamat di mana anda memasukkan alamat internet dari laman web yang ingin anda akses. Dalam kes pelayan bypass proxy agar anda memasukkan alamat Facebook, tetapi biasanya juga bekerja dengan alamat website lain.
proxy server bypass untuk membolehkan anda untuk mengakses halaman manapun yang telah disekat oleh, perguruan tinggi sekolah anda atau majikan. Pemahaman tentang bagaimana mereka bekerja akan membolehkan anda untuk membuat terbaik daripada penggunaan mereka, bukan hanya untuk Facebook, tetapi juga Friendster, MySpace dan laman web lain yang anda tidak boleh mengakses langsung.

Site Meter