Cara hack password facebook (software keylogger)

Anda berada di sini kerana anda ingin tahu bagaimana untuk hack akaun facebook betul? Trick cara hack facebook guna software. Baca ini blog post untuk langkah panduan untuk cara hack facebook guna software rakan anda dengan mudah. Keyloggers digunakan untuk pintasan log, satu kaedah menangkap dan merekodkan ketukan kekunci pengguna komputer, termasuk kata laluan sensitif.

Bagaimana cara hack facebook guna software? Ada banyak cara nak dapatkan password dan salah satu cara ialah dengan menggunakan software. Terdapate banyak software yang free di internet yang boleh digunakan oleh hacker untuk mendapatkan password anda. Salah satu software yang di gunakan ialah Emissary Keylogger. Anda boleh cari di internet atau search di bahagian kanan atas blog ini.

Keylogger akan menghasilkan file yang apabila di install ke dalam PC anda maka file ini akan hantar maklumat akaun anda ke email hacker apabila anda connect ke internet. Salah satu contoh, apabila anda dowload lagu atau apa sahaja file dari internet, file tersebut boleh diinstal ke dalam PC anda jika anda tak aware atau check PC anda. So, berhati-hatilah bila men download file dari internet.

Konsep phishing ni ialah mengintip aktiviti online seseorang tanpa mereka sedari. Kaedah yang digunakan untuk hack password facebook ni ialah dengan membuat satu fake login page.

Apabila user masukkan email dan password mereka kali pertama akan keluar error message untuk mereka masukkan kali kedua. Sebenarnya email dan password mereka telah pun dicuri.

Apabila mereka login untuk kali kedua barulah mereka akan dibawa ke page facebook yang sebenar untuk mengelakkan mereka menyedari yang password facebook mereka telah dicuri.

Anda semua boleh lah baca lebih lanjut tentang cara nak hack password facebook kat link yang telah aku letakkan. Jangan biarkan maklumat peribadi anda dicuri sewenangnya. Cara nak hack password facebook melalui konsep phising nie boleh la tengok sendiri video bawah ni. :)

Followers