Halaman

Cara hack password facebook (without software)

Bagaimana cara hack facebook tanpa software? Cara hack Facebook orang tanpa software akan memerlukan untuk mewujudkan 3 akaun Facebook palsu. Anda akan perlu untuk membuat akaun mangsa pasti yang anda akan untuk menggodam untuk menambah akaun palsu sebagai kawan. Selepas kejayaan samping penuh akaun palsu anda ke dalam akaun mangsa sebagai kawan ikuti langkah di bawah:

Pergi ke Facebook dan klik Terlupa kata laluan anda? Daripada anda akan perlu untuk mengenal pasti mangsa akaun, hanya masukkan butir-butir yang anda tahu tentang dia masukkan nama pengguna, alamat e-mel dan nama penuh.

Selepas memasuki semua periksa sekali lagi dan klik pada carian.Selepas carian succeful untuk pengguna Facebook akan menunjukkan beberapa maklumat tentang bagaimana banyak e-mel yang dikaitkan dengan akaun dan terdapat pilihan yang mudah mengatakan akses Tidak Lagi Ini dan klik bahawa salah satu.

Kini ia akan menggalakkan anda untuk memasukkan alamat e-mel yang baru di mana anda akan mendapat pilihan kata laluan semula jadi masukkan alamat e-mel baru anda.

Daripada ia akan menggalakkan anda untuk memasuki Keselamatan juga jika anda mempunyai keselamatan beberapa rasa bahawa kira-kira satu daripada yang ok tetapi jika anda tidak tahu daripada hanya masukkan 3 jawapan yang salah dan ia akan membawa anda ke halaman 3 rakan pemulihan dipercayai.

Sekarang hanya klik terus dan facebook akan meminta anda untuk memilih 3 dipercayai rakan-rakan dan anda perlu memilih 3 profil palsu anda yang dicipta dan ditambah ke dalam akaun mangsa.

Selepas memilih 3 akaun itu facebook akan menghantar kod keselamatan untuk akaun-akaun ini hanya memasukkan kod ini dan anda akan mendapat e-mel Kata Laluan Menetapkan semula dari Facebook pada e-mel baru yang diwujudkan untuk akaun mangsa.

Site Meter