Halaman

Cara Hack Password WiFi (WEP/WPA/WPA2)

Cara Hack Password WiFi ( WEP/WPA/WPA2 )

Sambungan internet telah menjadi satu keperluan asas dalam kehidupan moden kita. Wireless panas- tempat (dikenali sebagai Wi -Fi) boleh didapati di mana-mana ! Jika anda mempunyai PC dengan kad rangkaian tanpa wayar , maka anda mesti telah melihat banyak rangkaian di sekeliling anda. Malangnya sebahagian besar daripada rangkaian ini akan dilindungi dengan kunci keselamatan rangkaian. Pernahkah anda mahu untuk menggunakan salah satu rangkaian ini ? Anda mesti telah sangat-sangat mahu menyemak mel anda apabila anda berpindah ke rumah baru anda. Masa yang paling sukar dalam hidup anda adalah apabila sambungan internet anda adalah ke bawah. Hacking mereka kata laluan Wi -Fi adalah jawapan anda dengan akses internet sementara.

Sekarang untuk menggodam Kata Laluan Wifi anda mesti tahu apa jenis penyulitan ia menggunakan kata laluan yang terdapat pelbagai jenis seperti: WEP ( paling mudah untuk retak / hack ), WPA dan WPA2 .

Nasib baik untuk anda , kami telah membangunkan satu program yang mengautomasikan semua procces hacking, dan satu-satunya perkara yang anda perlu lakukan adalah klik butang & tunggu.
Bagaimana ia berfungsi?

Untuk membuat anda memahami kaedah bagaimana program ini melakukan anda akan memerlukan paling mungkin berhampiran beberapa bulan yang pertama untuk memahami asas-asas pengaturcaraan. Hak selepas itu anda sekali lagi akan memerlukan beberapa tahun mungkin (bergantung kepada berapa cepat anda belajar ) untuk benar-benar memahami pendekatan yang bagaimana ia berfungsi. Tetapi dalam jangka pendek, ia mengimbas untuk rangkaian tanpa wayar didapati dalam pelbagai anda, kenalan mereka, selepas hubungan itu ditubuhkan , ia menerima paket, selepas paket yang diterima, ia decrypts paket , bermakna ia mendapat kata laluan dengan alat yang dibina dalam permohonan kami . Sesetengah rangkaian wayarles boleh digodam dalam beberapa detik-detik , ada yang boleh mengambil masa beberapa minit, atau jam tidak pernah. Ini bergantung kepada bagaimana kata laluan mangsa dibuat. Ramai yang sukar untuk hack dicipta surat ( huruf besar + huruf kecil) , nombor dan aksara khas. Sememangnya, ramai di antara mereka dibuat hanya surat , dan boleh digodam sangat cepat.
/ Encryptions Apa Jenis Security adakah hack perisian?

Perisian boleh hack encryptions berikut / keselamatan jenis ini:
- WEP
- WPA
- WPA2

Source

Site Meter