Halaman

Bagaimana untuk mencari yang unfriended anda di Facebook, 2014

Adakah anda ingin tahu yang dipadam atau dibuang anda daripada senarai rakan Facebook mereka? dengan baik, tidak ada cara berasal melakukannya.


Tetapi terdapat aplikasi dan pelanjutan yang mengesan dalam senarai rakan anda dan memberitahu anda apabila seseorang unfriends anda.

Unfriend Maklumkan
Unfriend Beritahu untuk Facebook , adalah lanjutan untuk Chrome dan Firefox. Pelanjutan Chrome telah mendapat lebih daripada 100 ribu pengguna dan yang layak penarafan 4 bintang. Setelah dipasang, hanya pergi ke anda halaman Kawan , di mana anda akan melihat seksyen tab baru untuk "Lost Rakan-rakan". Kedai-kedai lanjutan data luar talian, oleh itu anda tidak perlu bimbang tentang berkongsi maklumat anda dengan aplikasi pihak ketiga.

Yang Dihapuskan Me
who.deleted.me merupakan satu lagi aplikasi untuk mengesan rakan-rakan. Ini adalah aplikasi dalam talian, dan akan menyimpan maklumat rakan-rakan anda pada pelayan mereka dan bukannya mesin anda. Anda akan menerima isyarat e-mel apabila seseorang unfriends anda. Aplikasi ini memerlukan kebenaran untuk mengakses profil awam anda. Jika anda tidak selesa untuk berkongsi, maka hanya menjauhkan diri dari who.deleted.me

Nota: Berhati-hati ketika menggunakan Facebook Apps

Site Meter