Halaman

Bagaimana untuk Pergi di luar talian atau tidak kelihatan untuk dipilih Facebook Kawan

Jadi, anda ingin menggunakan chat Facebook anda tetapi mahu muncul offline untuk rakan-rakan dipilih. Anda boleh menyembunyikan status dalam talian anda untuk orang tertentu satu atau sekumpulan orang sama sekali. Dan ini adalah agak mudah, di sini kita pergi


Klik "Tetapan Gear Icon" pada bar chat Facebook dan Klik "Tetapan Lanjutan", kini anda akan melihat "Advanced Chat dalam talian Tetapan" tetingkap lapisan

Pilih pilihan yang pertama dan masukkan nama Kawan anda kepada siapa anda ingin hadir di luar talian walaupun anda berada dalam talian. Anda juga boleh pergi luar talian kepada rakan tertentu, hanya dengan klik nama rakan pada bar chat dan klik "Gear Icon" dan pilih "Pergi luar talian ..."
Pilihan kedua membolehkan anda dapat dilihat atau talian sahaja kepada rakan-rakan yang dipilih, orang lain tidak akan melihat anda dalam talian di chat bar mereka.
Pilihan ketiga, membawa anda benar-benar di luar talian, tidak ada yang akan melihat anda dalam talian lagi melainkan jika anda memilih untuk pergi ke dalam talian lagi.

Site Meter