Halaman

Cara hilangkan lemak BIGGEST LOSER Style

Anda akan kehilangan berat badan dengan mengubah diet anda dan dengan melakukan senaman. Tips ini akan membantu anda untuk berjaya.

Cari Motivasi Anda 
Setiap orang mempunyai sebab-sebab yang unik untuk yang ingin mengurangkan berat badan. Sebelum anda memulakan diet ini Loser Terbesar, berfikir tentang mengapa anda mahu menjadi lebih nipis. Apabila anda mempunyai kesukaran semasa proses itu, ingat motif anda untuk mengurangkan berat badan.

Dapatkan Peralatan Asas 
Diet memerlukan beberapa utiliti mudah. Sebelum anda memulakan diet, pastikan anda pergi membeli-belah untuk perkara-perkara yang anda perlukan supaya anda dilengkapi untuk proses itu.

Ikut Rancangan 
Diet adalah tentang makan makanan yang sihat, melibatkan diri dalam senaman dan menyokong orang lain yang akan melalui satu perjalanan penurunan berat badan. Anda juga akan perlu bekerja untuk menukar tabiat yang membuat anda menjadi berat badan berlebihan.

Mengekalkan Berat Badan Anda 
Selepas begitu banyak usaha untuk memenuhi matlamat penurunan berat badan anda, anda akan ingin memastikan bahawa anda tidak kembali ke tabiat yang menjadikan kamu tidak sihat. Ikuti langkah-langkah untuk mengekalkan berat badan selepas melengkapkan diet.

Jadual Diet dan Senaman Untuk Hujung Minggu Anda

6.00am - Stretch

8.00am - Exercise atau berjalan kaki (2 1/2hrs)

11.15am - Main permainan sukan e.g badminton

12.30pm - Lunch

1.15pm - Rehat

2.30pm - Berjalan kaki

3.30pm - Exercise atau senaman kardio

4.30pm - Rehat

5.30pm - Aerobic

6.15pm - Berjalan kaki

Site Meter