Halaman

Cara nak export contact Facebook anda

Menyimpan semua alamat-mel daripada rakan-rakan Facebook anda sebagai dokumen PDF atau mencetak mereka sebagai salinan keras mungkin berguna pada masa-masa apabila anda membuat keputusan untuk E-mel hanya kepada pengguna Facebook aktif atau apabila anda cuba untuk membuat jemputan rujukan atau apa sahaja yang menggunakan anda datang dengan.Mengimport Facebook Kenalan 'E-Ms adalah mudah jika anda mempunyai akaun Yahoo. Sebaik sahaja anda selesai anda boleh import Eksport kenalan yang Facebook untuk Outlook, Thunderbird, Yahoo CSV, dan Fail vCard. Anda juga boleh Cetak kenalan yang diimport atau menyelamatkan mereka sebagai dokumen PDF.

Berikut adalah panduan lengkap untuk menyimpan, mencetak dan Eksport Facebook Hubungi melalui Yahoo Mail

Import, Simpan dan Cetak E-id Facebook rakan

1. Pergi ke address.yahoo.com , di bawah pilihan "Import kenalan anda dari akaun lain ke Yahoo" Klik "Import Sekarang"

2. Sekarang memilih akaun yang anda ingin import, dalam kes ini "Facebook" yang

3. Klik "Ok" untuk membolehkan Facebook untuk berkongsi kenalan dengan Yahoo

4. Klik "Selesai" Sekarang Kenalan Facebook anda yang diimport ke Yahoo

5. Pilih "Import terkini" dalam "View" jatuh bawah menu dan Pilih semua Kenalan dan klik "Tambah ke Kategori a", dalam kes ini aku telah menamakannya sebagai "Facebook Import"

6. Sekarang klik "Tools" dan pilih "Export" untuk Eksport kenalan yang diimport Facebook kepada mana-mana program-program seperti "Microsoft Outlook", "Netscape / Thunderbird", "Yahoo! CSV "dan" vCard "
7. Untuk Cetak ini Kenalan Diimport, Klik butang "Print" di bawah "Tools" dan pilih kategori dan memilih "Detailed View" atau "View Asas" dan Klik "Paparan untuk Percetakan"

8. Apabila dipaparkan, menggunakan pilihan cetak pelayar (Ctrl + P), Cetak senarai atau anda juga boleh menyimpan senarai itu sebagai "PDF" Fail

Site Meter