Halaman

Cara nak facebook auto like

Pada masa kini, ramai orang kebimbangan mengenai Auto Seperti FB. Dalam blog ini, saya ingin berkongsi kepada anda cara untuk Auto Seperti Facebook agak mudah dan mudah. Kami hanya menghabiskan sedikit masa untuk mendapatkan sebilangan besar Facebook Likes:


Sesetengah bayi yang baru lahir perlu banyak dan banyak seperti pada siaran mereka, biarlah saya memberitahu anda apa yang orang-orang seperti Auto dan bagaimana akan memberikan kesan negatif kepada akaun dan reputasi anda.

Mark Zuckerberg berfikir Seperti perkataan sesuatu yang membuat orang merasa baik, atau membuat beberapa lampiran untuk, jadi dia memutuskan untuk membiarkan orang-orang seperti kandungan anda apabila anda pos di Facebook. Orang-orang seperti mendapatkan dan mendapatkan gembira pada jawatan mereka, juga mereka merasakan mereka bernilai banyak. Saya bersetuju dan ibu jari untuk mereka.

Mari tahu bagaimana Likes Facebook Auto boleh menyeret ke bawah reputasi anda dan juga Blok akaun anda.

Kedua kepada bilangan Likes pada halaman mula melihat reputasi kandungan dan halaman. Yang benar-benar logik, orang beranggapan bagaimana kandungan yang besar mereka mempunyai terlalu ramai orang suka.

Site Meter