Halaman

Cara nak print screen samsung s3

Kami semua digunakan Cetak Skrin atau Command + Shift + 3 pada PC kita atau Mac untuk mengambil gambar ruang kerja kami untuk berkongsi atau generasi akan datang. Ia adalah satu fungsi yang secara besar-besaran underrated dan boleh sangat membantu, terutama apabila menggunakan forum dalam talian untuk bantuan teknikal , atau cuba untuk menunjukkan rakan-rakan dan rakan-rakan pencapaian terbaru anda pada permainan kegemaran anda.
Pada tahun 2012 walaupun, kita menghabiskan hampir banyak masa pada telefon pintar kita seperti yang kita lakukan pada desktop kita dan kadang-kadang ia tidak begitu mudah untuk mencapai tugas-tugas yang sama, tidak melainkan anda mempunyai pengetahuan, dan di mana kita datang masuk

Kali ini kami sedang mencari pada mengambil screenshot dengan salah satu daripada telefon pintar yang paling popular dan berkuasa di pasaran: Samsung Galaxy S3.

Merebut anda Samsung Galaxy S3
Navigasi ke kandungan yang anda ingin menangkap
Tekan dan tahan ' Kuasa' dan butang 'Home ' pada peranti anda
Selepas skrin kedua anda akan berkelip dan screenshot anda akan disimpan ke ' Gambar ' anda
Sebagai alternatif , jika anda mahu untuk menggunakan skrin yang subur S3 Galaxy untuk mengambil screenshot anda hanya boleh menyeret tangan keseluruhan anda di seluruh skrin dari kanan ke kiri - tetapi pastikan anda meliputi seluruh paparan atau ia tidak akan berfungsi!

Site Meter