Halaman

Bagaimana Cara Nak Hack Wifi Password

Macam mana nak hack password WiFi secara percuma?

Wifi Hacker Tools adalah perisian yang sesuai untuk anda. Ia boleh hack mana-mana jenis rangkaian Wifi Password yang sulit. Contohnya seperti WEP, WPA, WPA2 atau apa sahaja jenis wifi.

Adakah ia berfungsi?
kalau tahu cara menggunakannya sudah tentu boleh. Perbuatan menceroboh hak orang lain adalah salah. Hackers hanya mereka yang digelar sebagai sekumpulan webmaster atau programmer yang tegar. Mereka dipanggil penggodam,hackers dan sebagainya, tetapi mereka tahu apa yang mereka lakukan. Itu memang kerja mereka yang degil. Awas!!! anda harus berhati-hati juga dengan OPEN WIFI sebab tuan punya WIFI boleh merekod data atau menyimpan data dari Smart Phone yang guna aplikasi android seperti Samsung dan telefon mudah alih yang lain seperti BlackBerry,Iphone dan sebagainya.

Adakah ia benar-benar bebas?
Yang paling penting,Tutorial ini hanya sekadar berkongsi maklumat sahaja,i hate hack atau spam. Tips dan triks ini free tanpa sebarang kos! Jadi apa yang anda tunggu? Download WiFi Password Hack hari ini dan anda boleh guna wifi network sesiapa saja, secara percuma saya bukannya nak mengajar ilmu yang menyalahi undang-undang dan privasi seseorang cuma sekadar berkongsi ilmu sahaja. Perbuatan menggodam mana-mana rangkaian WiFi orang lain adalah salah di sisi undang-undang, awas!

Site Meter