Halaman

Cara Hack Wi Fi Guna Android WPA2 WPS

Adakah anda mahu menguji keselamatan rangkaian anda? Ia digunakan untuk menjadi bahawa anda memerlukan OS desktop seperti Windows atau Linux dipasang pada komputer dengan kad rangkaian wayarles tertentu. Sekarang, bagaimanapun, anda boleh juga menggunakan peranti Android tertentu untuk mengimbas dan retak rangkaian tanpa wayar. Alat ini boleh didapati secara percuma selagi peranti anda adalah serasi. Hacking router tanpa kebenaran adalah menyalahi undang-undang. Langkah-langkah ini diberikan bagi menguji keselamatan rangkaian anda sendiri.

1) Akar peranti yang serasi. Tidak setiap telefon atau tablet Android akan dapat retak PIN WPS . Peranti ini mestilah mempunyai bcm4329 Broadcom atau chipset wayarles bcm4330 , dan mesti berakar umbi . ROM Cyanogen akan menyediakan peluang terbaik untuk kejayaan. Sebahagian daripada peranti disokong terkenal termasuk :
Nexus 7
Galaxy S1/S2
Satu Nexus
keinginan HD

2) Muat turun dan pasang bcmon . Alat ini membolehkan Mod Monitor pada chipset Broadcom anda , yang penting kerana dapat meretakkan PIN. Fail bcmon APK boleh didapati secara percuma dari laman bcmon di laman web Google Code.
Untuk memasang fail APK , anda perlu untuk membolehkan pemasangan daripada sumber yang tidak diketahui di dalam menu Keselamatan anda. Langkah 2 artikel ini masuk ke dalam lebih terperinci.

3 ) Jalankan bcmon . Selepas memasang fail APK , jalankan aplikasi. Jika digesa, memasang firmware dan alat. Ketuk "Dayakan Mod Monitor" pilihan. Jika kemalangan aplikasi, membukanya dan cuba lagi. Jika ia gagal buat kali ketiga , peranti anda adalah yang paling mungkin tidak disokong.
Peranti anda mesti berakar umbi untuk menjalankan bcmon .

4) Muat turun dan pasang perampok . Perampok adalah satu program yang dibangunkan untuk retak PIN WPS dalam usaha untuk mendapatkan frasa laluan WPA2 itu. Yang perampok APK boleh dimuat turun dari thread pemaju ke atas XDA - pemaju forum.

5) Pelancaran perampok . Ketuk perampok untuk Android ikon dalam laci App anda. Selepas mengesahkan bahawa anda tidak menggunakannya untuk tujuan haram , perampok akan mengimbas untuk pusat akses yang ada. Ketuk pusat akses yang anda mahu retak untuk meneruskan.
Anda mungkin perlu untuk mengesahkan Mod Monitor sebelum meneruskan . Jika ini adalah kes itu, bcmon akan membuka lagi.

6) Sahkan tetapan anda. Dalam kebanyakan kes, anda boleh meninggalkan tetapan yang muncul di lalainya. Pastikan bahawa " tetapan lanjutan automatik " kotak diperiksa .

7 ) Mulakan proses retak. Ketik butang "Mula serangan" di bahagian bawah menu perampok Tetapan. Monitor akan dibuka dan anda akan melihat hasil retak berterusan dipaparkan.
Cracking WPS boleh mengambil mana-mana 2-10 + jam untuk disiapkan, dan ia tidak semestinya berjaya.

References

Site Meter