Halaman

Cara Paling Mudah Untuk Hack Password Wifi

korang kena ada 2 benda penting iaitu line internet (untuk download perisian Wireless Key View) dengan sebijik pendrive (untuk masukkan perisian yang di download)

2nd step : Pergi website yang aku pautkan di atas tadi dan download file tersebut.

3rd step : Masukkan file yang siap di download kedalam pendrive.

Info : Kalau tak silap aku file ni tak perlu nak install. Korang cuma perlu extract file dia terlebih dahulu dan letak dalam satu folder khas.

4th step : Masukkan pendrive yang telah dimuatkan software Wireless Key View tadi ke laptop mangsa/kawan/ibu/ayah/ofis/majikan korang.

Idea : Kalau boleh jangan la buat macam tak da apa apa. Bagi la alasan yang munasabah sikit kenapa korang nak cucuk pendrive kat lappy dorang. Takkan la terang terang bagitau nak curi password internet orang kan? Hee!! Bagi la alasan nak ambik file assignment ke, nak pinjam internet sbb nak buat kerja ka. Terpulang la bergantung dengan situasi semasa ok! :)

5th step : Lepas line clear (maksudnya takda orang nampak apa yang korang tengah buat), bukak software Wireless Key View (Pastikan right click dan pilih Run as Administrator).

Nota : Anda akan lihat paparan terdapat nama network, jenis encryption dan hex/ascii key.

Final step : Tanpa membuang masa, save semua data yang telah anda dapat dari Wireless Key View ini dengan menekan butang paparan (Gambar diskette) dan masukkan ke dalam pendrive anda. Ini adalah bagi memudahkan tugas anda kemudian.

Apa yang anda perlu lakukan selepas ini?

Senang sahaja!

Masukkan pendrive anda ke pc/laptop anda, buka file yang telah anda save dari pc/laptop 'mangsa'. Anda akan melihat satu file berbentuk .txt (atau dikenali sebagai notepad. Open file tersebut.

Nota : Nama file bergantung kepada anda sendiri. Sekiranya anda tidak memberi apa apa nama, ianya akan dilihat sebagai New Text Documents. Bagi situasi di dalam gambar, file tersebut di beri nama 'Haxed'.

Site Meter