Halaman

Cara nak hack xbox 360

Jika anda ingin hack Xbox 360 anda dan versi papan pemuka anda adalah lebih 7371 maka satu-satunya cara yang anda boleh hack ia adalah dengan set semula akibat gangguan hack ( RGH ). Apabila saya mula mencari jalan untuk menggodam 360 saya saya mendengar mengenai kaedah JTAG yang hanya untuk mengetahui bahawa papan pemuka saya adalah lebih baru kemudian 7371 , tetapi pada awal bulan September perkakasan mengeksploitasi telah dibangunkan pengetahuan sebagai RGH . Pada asasnya apa yang RGH tidak adalah menghantar satu kepada pemproses yang memberitahu ia untuk menetapkan semula . Biasanya ia akan melakukan hal itu tetapi jika tunggal itu dihantar apabila ia boot up ia membolehkan kita untuk menjalankan kod tidak bertanda.

untuk melaksanakan RGH ini dan menggunakan mengeksploitasi apa yang anda perlu lakukan adalah membaca TAK DAN , memasang modchip , tulis NAND dan memasang papan sengkang anda pilihan (i akan menggunakan xexmenu ).

Untuk melakukan ini, anda perlu :

modchip (i akan menggunakan coolrunner daripada pasukan - xecuter )

kabel program coolrunner LPT

port LPT lelaki ( kabel pencetak) ( x1 )

wayar ( x12 ini akan menjadi kabel LPT anda supaya membuat mereka panjang)

komputer dengan port LPT wanita

program untuk membaca NAND (i digunakan nandprob 2 anda boleh menemuinya SINI )

besi pematerian

pateri

Alat JTAG (perisian)

360gcprog (perisian)

fluks ( tidak diperlukan tetapi AMAT disyorkan)

*** Penafian: saya tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan yang mungkin disebabkan kepada harta atau diri anda dari mengikuti arahan dalam tutorial ini. Besi pematerian boleh menjadi sangat panas dan menyebabkan luka bakar, serta mungkin memecahkan Xbox 360 anda. Membuka xbox anda shell 360 akan membatalkan waranti . ***

sekarang maka membolehkan bermula . pertama yang anda perlu benar-benar mengambil selain anda 360 terdapat banyak panduan untuk melakukannya jadi saya wont menutupinya di sini. Apabila kes itu dikeluarkan ia perlu kelihatan seperti gambar. i sangat mencadangkan agar anda mengambil kira kes logam ia duduk dalam supaya anda boleh mengakses bahagian bawah motherboard.

Site Meter