Halaman

10 iklan alternatif selain google adsense

Apa frasa yang bagus pada e-mel untuk memulakan hari kan? Nah, menganggap anda tidak bersendirian. Setiap hari, beratus-ratus atau beribu-ribu akaun yang diharamkan dari program Google Adsense. Mengapa? Saya tidak boleh memberitahu anda secara khusus. Sama ada terdapat sesuatu yang tidak kena dengan web yang anda meletakkan anda pada iklan, atau anda hanya terlepas satu peraturan dari TOS Google.

Bukan menangis atau menghentam Google dalam pelbagai forum (sebenarnya, ini adalah idea yang sangat buruk), ingat dunia belum berakhir lagi, dan terdapat banyak alternatif di luar sana untuk mencuba. Google hanya satu pertama anda, dan anda gagal.

Jadi, berdiri, proaktif dan bertindak profesional! Tidak ada masa untuk hilang.

10 terbaik Google Adsense Alternatif 

Berikut adalah beberapa yang terbaik Google Adsense Alternatif anda boleh cuba untuk mendapatkan wang daripada laman web anda tanpa menggunakan Google Adsense, dan saya akan memberitahu anda bagaimana mereka bekerja dan mengapa anda perlu mengambil kira mereka, jadi mari kita mulakan:

10. Infolinks 

Infolinks adalah Pay per klik iklan rangkaian yang membolehkan anda untuk membuat wang melalui blog anda berdasarkan kata kunci tertentu. Infolinks indeks halaman anda dan secara automatik menambah beberapa hiperlinks dalam teks anda. Sudah tentu, kerana ini bukan program CPM, ia mungkin mengambil masa anda seketika untuk mula mendapat pendapatan pasif tetap melaluinya, tetapi ia masih satu alternatif kepada Adsense. Mereka boleh membayar anda melalui Paypal, Wire Transfer, Semak Western Union, ACH dan Payoneer dan ada had sebanyak $ 50. Infolinks besar laman web yang besar dan ia berfungsi dalam bahasa Inggeris, Sepanyol, Perancis dan Jerman laman web. Mula menggunakan Infolinks sini.

9. Kontera 

Kontera adalah rangkaian yang diketahui hampir sama dengan Infolinks. Ia juga merupakan rangkaian berasaskan teks yang menambah pautan ke kandungan anda berdasarkan kata kunci tertentu menunjukkan teks dan pop-up dua kali ganda-digariskan iklan. Ini juga merupakan program pay-per-klik, jadi ia bergantung kepada peratusan CTR anda untuk mendapatkan wang. Walau bagaimanapun, Kontera adalah satu pilihan yang lebih baik jika anda mempunyai blog kecil atau anda baru memulakan laman web anda, kerana ia membolehkan laman kecil untuk dimasukkan ke dalam rangkaian anda. mereka boleh membayar anda melalui cek atau Paypal dengan $ 50 had awal yang sama, dan anda boleh menggunakannya dengan Adsense pada masa yang sama.

8. Amazon Associates 

Google Adsense Alternatif Amazon
Anda boleh membuat jumlah wang yang baik dari Amazon, terutamanya di Krismas dan cuti lain
Amazon adalah kedai dalam talian yang terbesar di dunia, jadi mereka mesti melakukan sesuatu yang baik. Nah, jika anda mempunyai laman web yang bercakap tentang mana-mana produk yang boleh didapati di Amazon, maka sekutu Amazon boleh bekerja untuk anda. Amazon membolehkan anda untuk meletakkan iklan imej dinamik untuk blog anda, supaya anda boleh mempromosikan mereka dan selama ini bukan Pay per klik atau program CPM, ia akan membayar anda komisen yang kecil untuk semua yang mereka menjual dari link anda. Jadi katakan anda mempunyai blog tentang produk Apple dan anda meletakkan iklan memandu mereka untuk membeli sebuah iPod atau hanya kabel. Jika mereka membelinya, sebuah suruhanjaya kecil akan menjadi untuk anda. Jadi jika anda menjual kabel $ 10 anda mungkin menerima beberapa sen, tetapi menjual $ 1500 Laptop dan anda mungkin menerima $ 100. Perkara yang baik adalah bahawa segala yang mereka membeli melalui link anda (walaupun ia bukan produk yang anda disyorkan pada mulanya) akan menjana komisen untuk anda. satunya con saya dapati dengan Amazon, adalah bahawa mereka perlu menghantar cek yang boleh mengambil minggu untuk tiba ke rumah anda, kecuali jika anda tinggal di Amerika Dinyatakan Amerika di mana anda boleh menyediakan akaun Bank anda. Anda boleh menggunakan ini dengan Adsense pada masa yang sama.

7. BuySellAds 

Jika anda berfikir untuk menjual ruang iklan di laman web anda tetapi anda tidak mempunyai pelanggan untuk mendarat di BuySellAds mungkin rangkaian yang tepat untuk anda. BuySellAds membolehkan anda untuk menjual unit ruang untuk banyak pelanggan bergantung kepada jenis lalu lintas yang mereka mahu. jadi, jika blog anda mempunyai ruang untuk 4 iklan, anda boleh menerbitkan mereka di sini dan tunggu sehingga seseorang mahu membeli iklan anda. Walaupun ini boleh membawa kepada pendapatan yang baik, ini juga bermakna anda perlu kuantiti yang baik pengunjung dan paparan halaman jika anda mahu menjadi menarik di BSA. BSA membayar 75% daripada pendapatan yang dijana dan anda boleh mendapatkan pembayaran melalui paypal dua kali sebulan, tanpa apa-apa had bermula.

6. Text Link Ads 

Text Link Ads membolehkan anda untuk menjual iklan teks dari laman web anda. Harga iklan anda berbeza-beza antara anda Rank Page, Alexa Rank, trafik, media sosial dan segala-galanya. Jadi, PR yang lebih tinggi anda, pautan lebih mahal anda boleh menjual. TLA membayar anda melalui cek, Paypal atau TLA baucar dan mereka menawarkan 50/50 pendapatan dengan had minimum $ 25. Anda boleh menjual sehingga 10 iklan kontekstual dari laman anda TLA.

5. Clicksor 

Clicksor adalah iklan rangkaian pengiklanan yang membolehkan anda untuk berkhidmat teks, konteks dan iklan popup. Dengan lebih daripada 150,000 muka surat bekerja pada Clicksor, ia menjadi agak satu alternatif yang baik untuk Google Adsense. Mereka berkongsi sehingga 60% daripada hasil bergantung kepada iklan (iklan popup biasanya menjana lebih banyak) dan mereka boleh membayar anda melalui cek atau Paypal dengan sekurang-kurangnya $ 50. Daftar dalam 2 minit dengan Clicksor sini.

4. Qadabra 

Qadabra adalah rangkaian iklan berasaskan prestasi diwujudkan bagi penerbit untuk mendapatkan wang daripada laman web dan trafik mereka. Saya baru-baru ini ditemui Qadabra dan platform mereka adalah mudah dan mudah untuk digunakan. Qadabra menyediakan saiz iklan yang berbeza dan mereka mempunyai pilihan pop up. Mereka menyokong trafik antarabangsa dengan kadar isian yang besar dan mereka membayar melalui: paypal ($ 1 bayaran minimum), Payoneer prabayar kad ($ 20 minimum) dan pemindahan wayar ($ 500 minimum). Jadi ia adalah satu pilihan yang hebat untuk permulaan jika anda menggunakan paypal. I tidak perlu diluluskan untuk Qadabra dalam masa kurang daripada 2 minit. Daftar di sini.

3. Chitika 

Google Adsense Alternatif Chitika
Chitika adalah rangkaian iklan yang paling serupa dengan Google Adsense
Sebab saya meletakkan Chitika bilangan 3 dalam senarai ini, adalah kerana Chitika adalah hampir sama dengan Adsense. mereka membolehkan anda untuk menyesuaikan iklan anda, dan ia hanya berfungsi iklan kontekstual. Satu perkara yang baik adalah bahawa anda boleh menggunakannya bersama-sama dengan Adsense dan tidak ada masalah sama sekali. Chitika membayar melalui Paypal ($ 10 USD minimum, yang baik untuk permulaan) atau melalui cek ($ 50 minimum). Jika saya mengesyorkan perkhidmatan iklan sebagai alternatif kepada Adsense, Chitika akan menjadi pilihan pertama saya, tangan ke bawah. Chitika boleh membayar anda melalui paypal jika anda perlukan. Daftar di sini dan akaun anda diluluskan dengan pantas dan mudah! Bonus: Semak pendapatan Chitika saya di sini.

2. Adversal 

Adversal adalah alternatif yang besar Adsense dan kerja-kerja besar seperti Chitika. Mereka mempunyai banner yang baik dan CTR dan pendapatan menyesuaikan diri untuk mendapatkan hasil yang terbaik untuk laman web anda. Saya lihat Iklan pada Adversal mempunyai CTR yang baik dan mereka mempunyai iklan imej yang baik juga. Ini mungkin rangkaian Iklan yang seolah-olah kerja yang lebih baik untuk mereka yang mencari penggantian Google Adsense. Ia berfungsi sopan dengan bahasa-bahasa lain juga (Chitika tidak). Akaun anda akan diluluskan benar-benar cepat dan mereka juga mempunyai Pop bawah / iklan CPM sebagai pilihan. Nota: Adversal memerlukan sebuah laman web dengan sekurang-kurangnya 50,000 paparan halaman sebulan, tetapi mereka telah terbukti bekerja dengan sangat baik. Saya memperolehi lebih daripada $ 500-1000 sebulan. Mereka juga membayar melalui paypal. Daftar di sini. Bonus: Semak pendapatan Adversal saya di sini.

1. Pemasaran Affiliate

Saya meninggalkan affiliate Pemasaran di tempat nombor 1 untuk banyak sebab. Pemasaran affiliate bermakna anda menjual produk atau perkhidmatan dari syarikat yang lain (yang bermakna anda tidak perlu membangunkan ia) dan anda mendapat komisen untuk itu. Anda boleh mencari banyak program Pemasaran Affiliate di internet, dan mereka boleh berbeza-beza daripada menjual $ 10 produk kecil yang menjual perisian $ 300. Keindahan pemasaran affiliate adalah bahawa lebih banyak anda tahu dan menguji produk atau perkhidmatan, lebih banyak anda boleh menjualnya.

Sesetengah program affiliate anda boleh mendapat lebih dari $ 50 untuk setiap jualan bergantung kepada produk dan saya benar-benar mengesyorkan anda ujian dan sandaran jualan anda dengan menggunakan produk ini sendiri (walaupun ia tidak 100% perlu). Jika anda seorang pihak berkuasa dalam niche, anda boleh menggunakannya untuk meningkatkan jualan anda dan mengembangkan lebih. Anda boleh menetapkan link affiliate dalam banner, teks, imej dan pada dasarnya mana-mana, dan ia boleh berkembang menjadi sumber pendapatan pasif yang besar jika dilakukan dengan baik.

ClickBank -> Ketahui yang produk yang anda harus menggalakkan dan membuat lebih banyak wang dengan CBEngine
Peerfly -> kegemaran saya bersama-sama dengan Neverblue untuk memulakan CPA. Tawaran mereka adalah kedudukan tertinggi!
Anda hanya perlu untuk melihat keluar untuk produk atau perkhidmatan yang berkaitan dengan niche anda dan mencari sesuatu untuk menggalakkan. Banyak pemasar affiliate berpendapatan tan dolar dari rangkaian-rangkaian affiliate sahaja.

Apa yang boleh saya belajar daripada ini? 

Kehidupan boleh menjadi kurang ajar kadang-kadang. Anda akaun Adsense Google boleh diharamkan kerana anda tidak menangkap satu peraturan daripada TOS, atau mungkin ia adalah satu kesilapan, walau bagaimanapun, anda tidak boleh sentiasa bergantung hanya pada 1 penyelesaian. Perkataan rahsia di sini adalah untuk "mempelbagaikan". Cuba untuk mempunyai aliran pendapatan yang banyak yang anda boleh dengan menambah dan menguji perkhidmatan iklan yang berbeza, dan anda akan mencari jalan anda ke atas. Mereka alternatif Adsense Google akan membantu anda sebagai pedagang Internet lebih.

Walaupun akaun Google Adsense anda diharamkan, ini bukan akhir dunia. Malah, ia hanya permulaan

Site Meter