Halaman

Cara Hack Buat Panggilan Telefon Percuma

Ingin mengawal telefon bimbit kawan jauh dan membuat panggilan "percuma" daripadanya? Dalam hack ini bagaimana-untuk video, anda akan belajar bagaimana untuk menggodam telefon bimbit yang dibolehkan Bluetooth dengan anda Sony Ericsson atau Nokia telefon dan Super Bluetooth Hack-atau "BT Maklumat" -, program percuma mudah didapati melalui Google. Setelah dipasang, Super Bluetooth Hack akan membolehkan anda mengawal telefon bimbit rakan anda dari jauh.

Sesungguhnya, dengan hack ini anda boleh melakukan apa-apa dan semua perkara-perkara berikut pada telefon mudah alih rakan anda:

membuat panggilan;
membaca mesej SMS & kenalan;
menukar profil lalai telefon;
bermain nada dering (walaupun telefon adalah pada senyap);
memainkan lagu-lagu;
memulakan semula;
menutup telefon apabila;
semula tetapan kilang; dan
menukar kelantangan dering.Apabila peranti bersambung menggunakan kod 0000. Jangan lupa untuk menghidupkan Bluetooth sebelum memulakan permohonan itu dan meletakkan kemahiran hacking anda untuk menguji. Anda juga perlu memuat turun fail dengan Firefox, Internet Explorer kerana menjadikannya fail .zip.

Untuk lebih terperinci, langkah-demi-langkah mengenai penggunaan Super Bluetooth Hack pada sendiri Sony Ericsson atau Nokia telefon anda, lihat!

Site Meter