Halaman

10 Pekara Yang Boleh Perbaiki Bisnes

1. Pilih keberanian lebih daripada takut.
Untuk berjaya, anda perlu mempunyai keberanian. Dan untuk menjadi berani, melakukan perkara-perkara yang berani. Banyak untuk berjaya adalah tentang pergi di luar apa yang anda fikir anda mampu - menceburi bidang yang tidak diketahui. Sama ada anda gagal atau berjaya, anda akan belajar dan berkembang.

Pertumbuhan, dalam dan dengan sendirinya, bermakna mencapai tahap kejayaan sama ada ia datang dari kejayaan atau kegagalan.

2. Percaya pada diri sendiri.
Sikap adalah segala-galanya. Sikap negatif berkurangan kejayaan dan sikap yang positif mencipta kejayaan. Tanpa kepercayaan pada diri sendiri, anda tidak mempunyai satu laluan untuk kejayaan.

Kejayaan adalah sesuatu yang dicipta. Ia bukan sesuatu yang hanya "berlaku."

Apabila anda percaya pada diri sendiri, anda boleh mencapai hampir apa-apa: Ia dalam kepercayaan ini yang anda akan dapati kuasa untuk mewujudkan ketahanan dan ketabahan perlu berulang apabila perkara mendapatkan sukar.

3. Pilih syarikat yang baik.
Yang anda mengelilingi diri dengan adalah antara pilihan yang paling penting anda akan membuat seperti yang anda memanjat tangga perniagaan. Negatif adalah berjangkit dan jika kumpulan kerja, terutamanya bos, adalah negatif, akan ada siling untuk kejayaan anda.

Untuk mencapai matlamat yang anda ingini, bersedia untuk berubah bos jika perlu. Atau jika anda adalah boss, menyingkirkan pasukan anda orang toksik serta-merta.

Ia hanya mengambil masa satu orang toksik untuk memusnahkan semangat kempen keseluruhan. Seterusnya, apabila anda mengelilingi diri dengan lain berjaya, matlamat berorientasikan individu, anda boleh belajar daripada mereka dan mengambil beberapa tabiat mereka untuk menambah anda sendiri seperti yang anda meneruskan di sepanjang jalan menuju kejayaan.

Berkaitan: Matlamat Carta Buat Peta Jalan Kejayaan Anda

4. Mengamalkan matlamat sendiri dipilih.
Mengetahui dan kerana jelas tentang ke mana arah anda dalam perniagaan adalah sesuatu yang mesti datang dari dalam. Apabila matlamat anda dipilih oleh anda, anda akan lebih bermotivasi untuk mencapainya.

Ini kerana dengan mencapai matlamat ini, anda mencapai sekeping baru dikehendaki diri sendiri. Apabila matlamat anda timbul dari hasutan anda, mereka membawa maksud yang lebih mendalam dan memberi kesan yang mendalam terhadap identiti anda.

Setiap matlamat yang dipilih sendiri menyedari menambah kedalaman dan pengembangan dalaman kepada anda sebagai seorang manusia. Pengembangan diri adalah salah satu daripada hadiah yang besar datang daripada berjaya dalam matlamat perniagaan anda.

5. Mempunyai tujuan dan wawasan.
Visualisasi adalah kuat kerana tindakan mengikut fikiran. Satu teknik yang baik untuk memupuk wawasan dan tujuan anda adalah untuk membuat matlamat anda dengar. Sesetengah orang menggunakan papan visi; lain memilih untuk peta harta. Dan yang lain menetapkan matlamat mengenal pasti tarikh spesifik untuk pencapaian mereka.

Apa sahaja yang terbaik adalah perkara yang individu yang memikirkan.

Saya percaya bahawa apa-apa yang yang diturunkan adalah lebih cenderung untuk dicapai daripada penglihatan disimpan hanya dalam kepala. Apabila anda membuat tujuan anda dengar, anda membuat ia sebenar. Apabila anda menjaga mereka dalam fikiran anda, mereka kekal hasrat.

6. Menerima cabaran.
Terdapat beberapa laluan mudah ke gunung dan biasanya mereka sukar untuk mencari. Cabaran akan menjadi sebahagian penting dalam mana-mana jenis kejayaan dalam perniagaan.

Dan cabaran adalah apa yang mewujudkan pertumbuhan anda sepanjang perjalanan. Setiap cabaran menghalang laluan anda menyediakan anda dengan peluang untuk mewujudkan arah yang lebih ditakrifkan ke arah mencapai impian anda vendor, pelanggan, pengurus, pekerja - dan nombor. Atas sebab ini, memberkati setiap cabaran. Setiap satu adalah kompas yang mengarahkan anda ke arah perniagaan baru lead, keadaan dan peluang pekerjaan.

7. arif.
Pemilihan mencipta kejayaan. Anda perlu berfikir secara mendalam dan cerdas dalam gambaran yang lebih besar dan apa yang anda perlukan untuk setiap langkah di sepanjang jalan untuk terus menjelaskan dan melaksanakan matlamat perniagaan anda.

Kesedaran ertinya menyedari semua sudut dan tinggal dengan ketara berhubung dengan masa kini supaya anda tidak perlu untuk membersihkan kesilapan pada masa akan datang.

Menjadi arif dinamik kumpulan: orang yang adalah yang terbaik dalam apa kerja yang pelanggan atau tawaran akan membawa anda yang paling jauh dan apa yang ia adalah bahawa setiap detik menyeru anda untuk melakukan atau mengubah menjadi yang paling berkesan.

Itulah bagaimana pemilihan menawarkan anda mengejar kejayaan.

Berkaitan: 5 Faedah menjadi Usahawan tak padan

8. Bersedia untuk mengambil risiko.
Tiada jaminan ke atas mana-mana jalan untuk kejayaan dalam hidup atau perniagaan. Tidak diketahui sentiasa menjulang. Oleh itu, risiko dan pendidikan sering mekanisme perlu bagi mengetahui dengan lebih jelas jika anda berada di jalan yang benar.

Jika anda takut untuk mengambil risiko, anda akan meletakkan had ke atas kejayaan anda dan tinggal di mana anda selesa. Anda tidak boleh mendapatkan apa yang anda mahu jika anda tidak mengambil risiko penolakan dan pergi untuk apa yang anda inginkan.

9. Adakah apa yang anda suka.
Anda akan lebih mudah untuk berjaya dalam perniagaan apabila anda melabur dalam keghairahan anda dan membuat kerjaya anda sesuai keperibadian anda. Ada jalan untuk mencari semangat kira-kira apa-apa dan semua yang anda lakukan dalam kehidupan.

Anda mungkin tidak suka setiap bahagian kerja anda tetapi bertolak ansur ketidakselesaan dengan melihat gambar yang lebih besar membuat pelaburan anda masa dan tenaga yang berfaedah.

Bersedia untuk mencintai dan mencari tujuan dalam semua aspek yang memerlukan perniagaan anda, melakukan kepadanya dan melihat apa yang anda lakukan sebagai manfaat kepada orang lain. Apabila anda suka perniagaan anda berada dalam, ada apa-apa yang boleh membuat anda daripada mahu bekerja di dalamnya, ia memupuk dan membuat ia berkembang.

10. Terima Kasih.
Apabila anda melihat kehidupan dan kerjaya dari segi kekurangan dalam apa yang telah dicapai, anda tidak boleh memandu perniagaan anda sehingga tangga kejayaan. Kemudian negatif yang menghalang kemajuan anda.

Anda perlu melihat apa yang anda perlu dan menyedari betapa besar apa yang anda ada adalah berbanding dengan keadaan lain-lain lagi.

Apabila anda mempunyai sikap ini, anda berhenti menderita dan mengadu mengenai perkara yang kecil. Pada setiap resit anda membayar, menulis terima kasih. Itu bukan sahaja untuk mengucapkan terima kasih kepada orang, peristiwa, vendor atau pelanggan untuk apa yang disediakan anda tetapi juga untuk memberikan terima kasih swasta mengakui bahawa anda mempunyai banyak yang perlu membayar untuk perkhidmatan ini, produk atau peristiwa.

Tabiat ditambah pula dengan fleksibiliti memberikan anda laluan untuk kejayaan. Kejayaan adalah cecair dan sebagainya ketegaran akan berdiri di jalan.

Membangunkan minda ini memberikan anda kompas untuk mengemudi pasang surut sentiasa berubah dalam perjalanan untuk perniagaan dan matlamat kewangan. Ini membolehkan minda keterbukaan dan fleksibiliti sementara juga menyediakan anda arah yang tepat.

Site Meter