Halaman

Cara Buat Duit Dari Android Apps

Apabila anda melihat penggunaan di telefon anda, anda mungkin berfikir tentang membelanjakan wang bukannya menjadikannya. Telefon bimbit anda hampir pasti dikenakan bayaran sesen cantik, baik dalam pendahuluan kos atau dalam bentuk suatu kontrak yang berterusan.

Terdapat juga aplikasi yang anda beli untuk mempertimbangkan, tetapi dan tidak ada alasan bahawa ia tidak perlu mendapatkan sedikit wang anda dan membayar perjalanan. Syukurlah ada banyak aplikasi yang terdapat di Google Play yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan wang atau kredit.

Mendapat dibayar untuk menggunakan peranti Android anda - sempurna! Berikut adalah cara untuk membuat wang dengan aplikasi Android


Google Opinion Rewards

Ia mungkin datang sebagai sedikit kejutan bahawa Google mempunyai aplikasi sendiri yang boleh anda gunakan untuk membuat wang. Dengan Google Pendapat Ganjaran anda peroleh Google Play kredit dengan melengkapkan kaji selidik.

Anda akan menerima pemberitahuan setiap kali kajian baru boleh didapati, dan anda hanya perlu meluangkan sedikit masa menjawab beberapa soalan - tiada apa-apa terlalu membebankan! Apabila siap, kajian memperolehi kredit anda yang boleh digunakan di Goole Play untuk membeli aplikasi, muzik dan lain-lain.

Ia adalah diperhatikan bahawa kebanyakan kaji selidik mempunyai tarikh akhir untuk disiapkan, jadi pastikan anda tidak menunggu lama untuk melengkapkan mereka.

MintCoins

Daripada kedai kredit, MintCoins memberikan anda peluang untuk mendapatkan diri anda sejuk, tunai keras. Ia merupakan satu aplikasi yang membantu anda untuk mendapatkan wang dalam beberapa cara.

Anda boleh mendapatkan syiling maya dengan memuat turun aplikasi percuma, dengan menonton video, mendaftar dengan laman web, dan merujuk kawan-kawan anda untuk melakukan perkara yang sama.

Terdapat juga kajian untuk menyelesaikan, dan sebaik sahaja typist anda $ 1, anda bebas untuk mengeluarkan pendapatan anda ke akaun PayPal - atau anda boleh menunggu dan biarkan ia membina untuk lebih lama jika anda suka.

iPoll

Google Pendapat Ganjaran bukan hanya aplikasi berasaskan kajian-yang boleh digunakan untuk menarik sedikit wang tunai. iPoll kerja-kerja dengan cara yang hampir sama menyediakan anda dengan satu siri "misi" untuk melengkapkan.

Walaupun beberapa daripada ini bergantung kepada lokasi anda, orang lain dapat diselesaikan oleh sesiapa sahaja, mana-mana sahaja. Selain kajian tradisional, anda boleh juga diminta untuk menyerahkan gambar atau memuat naik rakaman audio atau video.

Banyak misi mempunyai jumlah yang layak wang yang berkaitan dengan itu, dan apabila anda mahu untuk mengeluarkan pendapatan anda, anda mempunyai beberapa pilihan. Seperti dalam aplikasi lain anda boleh menarik wang ke dalam akaun PayPal, tetapi tin anda juga menambahnya ke akaun Amazon atau iTunes anda jika anda mahu.

Site Meter