Halaman

Cara Tengok Movie dan Rancangan TV Percuma di Android

Pernahkah anda terfikir sekiranya mungkin untuk anda untuk menonton filem dan rancangan TV tanpa perlu membayar untuk Netflix atau apa-apa jenis perkhidmatan strim?

Kita ada, dan sekarang kami telah menemui satu cara untuk melakukannya. Hanya duduk ketat dan terus membaca, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa aplikasi besar untuk menonton filem dan rancangan secara percuma di telefon anda.


1. Kalau nak tengok movie online, especially movie yang latest selain dari download, korang boleh tengok kat website kat bawah ni.

http://oneclickwatch.org
http://g2g.fm

2. Kalau nak tengok tv series US terutamanya macam Pretty Little Liars, Big Bang Theory, The Vampire Diaries, korang boleh try link-link kat bawah. Aku memang selalu guna dan percaya dan paling penting, diorang update cepat dan terus boleh tengok. Link-link yang ada pun cepat untuk streaming dan tengok online serta speed internet yang slow pun boleh.

http://watchseries-online.ch/2009/10/recent-episodes.html
http://oneclickwatch.org
http://g2g.fm

3. Kalau nak download movie atau tv series, paling senang pakai utorrent je. Mudah dan selamat. Kat bawah ni ada dua website yang tak fake untuk download latest movie atau tv series.

http://kickass.to
http://thepiratebay.se

4. Last sekali, bila dah download movie or series dan nak cari subtitle, boleh pergi ke website ni. Paling dipercayai.

http://www.addic7ed.com

Site Meter