Halaman

Cara Tukar Lagu Youtube Ke MP3

Pernahkah anda mahu untuk mendapatkan mana-mana lagu yang anda mahu, tanpa menghabiskan wang, dan tanpa mendapat virus? Anda beruntung, kerana anda boleh, dengan bantuan artikel ini. Dalam artikel ini, anda akan belajar bagaimana untuk mendapatkan mana-mana lagu yang anda mahu, yang telah dimuat naik ke Youtube, secara percuma, dengan hanya beberapa klik!

Langkah

1 Pull semua laman web yang anda akan perlukan.

2 Next memilih sebuah lagu dari Youtube / tapak lain. Yang pernah lagu itu adalah, memilih salah satu yang mempunyai URL yang sama untuk www.somesite.com/watch59_hk46_885gkt5921

3 Copy URL, dan kepala untuk flv2mp3.com.

4 Paste Url dalam "Tukarkan Dengan Link" kotak.

5 Press "akan datang". Langkah ini memerlukan beberapa menunggu. Masa yang diambil bergantung kepada berapa besar lagu itu. Selepas ia dilakukan, pop-up untuk menyelamatkan ia akan muncul. Jika ia tidak muncul dalam masa 5 saat, anda boleh klik pautan langsung.

6 Finish dengan menyimpan ke dalam satu folder anda boleh mengakses.

Tips
Jika flv2mp3.com adalah ke bawah, kerana beban, ia adalah okay. Ia berlaku kadang-kadang. Hanya menunggu sedikit, atau cuba pada komputer lain.
Jika URL laman web ini tidak sama dengan www.somesite.com/watch59_hk46_885gkt5921, ia tidak akan turun dengan betul. URL mesti sama dengan.

Perkara yang Perlu Anda akan

Komputer / Laptop
 Laman: flv2mp3.com
Nyanyian youtube ditarik ke atas

Site Meter