Halaman

Bagaimana untuk membuang virus Any Browser Redirect (Pembuangan Panduan)

Ada beberapa sebab mengapa anda mungkin mengalami peralihan pelayar, namun kemungkinan besar sebab itu virus komputer.
Pelayar virus peralihan tidak sesuatu pemaju baru dan malware telah menggunakan teknik ini selama bertahun-tahun untuk menjana trafik ke laman web mereka, mengumpul istilah carian dan melencongkan pengguna ke laman web dari mana mereka akan menerima komisen atau semacam hasil.
Penyemak imbas anda boleh diarahkan semasa anda melakukan Google, Yahoo atau Bing carian dan dalam kes ini, program-program yang berniat jahat akan merampas anda hasil carian dan mengarahkan anda ke websites.And sama dalam kes-kes lain akan mengarahkan anda semasa anda cuba untuk memuatkan halaman web, sebaliknya akan mengarahkan anda ke sebuah laman web pengesanan dan hanya selepas itu membolehkan anda untuk pergi ke laman web yang anda inginkan.
Virus Google Redirect
Jadi apa jenis jangkitan boleh menyebabkan pelayar ini pelencongan? Rootkit TDL4, bootkits yang akan infectyour Master Boot Rekod dan pelayar berniat jahat menambah Firefox diketahui menyebabkan tingkah laku ini berniat jahat.
Ini jenis jangkitan direka khusus untuk membuat wang. Ia menjana trafik web, mengumpul lead jualan untuk laman web yang diragui lain, dan cuba untuk menipu mangsa ke dalam membayar untuk perisian yang tidak berguna. Jika mereka helah tidak berfungsi ia boleh menendang sehingga tahap ancaman dengan memuat turun program-program tambahan yang berbahaya atau mengelirukan.

Pelayar Virus Redirect - Arahan Pembuangan

Artikel ini adalah panduan yang komprehensif, yang akan mengeluarkan mana-mana pelayar mengarahkan jangkitan yang mungkin tinggal di dalam komputer anda. Dan jika anda mengalami mana-mana gejala di atas, maka kami amat menyarankan agar anda mengikuti panduan ini untuk memeriksa dan mengeluarkan apa-apa jangkitan yang anda mungkin ada pada komputer anda.

PILIHAN: Beberapa bentuk malware tidak akan membolehkan anda untuk memulakan beberapa utilites bawah dan atas permintaan pengimbas, ketika sedang menjalankan Windows dalam mod Normal. Jika ini berlaku, kami menyarankan anda memulakan komputer anda di Mula komputer anda dalam Safe Mode dengan Rangkaian, dan cuba dari sana untuk melaksanakan imbasan.
Kami mengesyorkan bahawa anda pertama kali cuba untuk menjalankan imbasan di bawah semasa komputer anda berada dalam mod Normal, dan hanya jika anda mengalami masalah, anda perlu cuba untuk memulakan komputer dalam Safe Mode dengan Rangkaian.
Untuk memulakan komputer anda Mula komputer anda dalam Safe Mode dengan Rangkaian, anda boleh ikuti langkah di bawah:

Buang semua cakera liut, CD, DVD dan dari komputer anda, dan kemudian memulakan semula komputer anda.
Jika anda menggunakan Windows XP, Vista atau 7 tekan dan tahan kekunci F8 sebagai komputer anda restarts.Please perlu diingat bahawa anda perlu tekan kekunci F8 sebelum Windows permulaan logo muncul.
Nota: Dengan beberapa komputer, jika anda tekan dan tahan kekunci sebagai komputer boot anda akan mendapat mesej utama tersekat. Jika ini berlaku, bukannya menekan dan menunggu "kunci F8", ketuk "F8" secara berterusan sehingga anda mendapatkan Advanced Pilihan Boot screen.If anda menggunakan Windows 8, tekan kekunci Windows + C, dan kemudian klik Tetapan. Klik Kuasa, tahan Shift pada papan kekunci anda dan klik Restart, kemudian klik pada Menyelesaikan masalah dan pilih Pilihan lanjutan.
Dalam skrin Pilihan Lanjutan, pilih Tetapan Startup, kemudian klik pada Restart.
Jika anda menggunakan Windows XP, Vista atau 7 dalam skrin Boot Pilihan Lanjutan, gunakan kekunci anak panah untuk menyerlahkan Safe Mode dengan Rangkaian, dan kemudian tekan ENTER.
[Image: Safemode.jpg] \
Jika anda menggunakan Windows 8, tekan 5 pada papan kekunci anda untuk Mendayakan Safe Mode dengan Rangkaian.
Windows akan bermula pada Safe Mode dengan Rangkaian.

Site Meter