Halaman

Bagaimana untuk membuang Websearch.fastsearchings.info (Pembuangan Panduan)

Websearch.fastsearchings.info adalah perampas pelayar, yang dipromosikan melalui muat turun percuma lain, dan sekali dipasang ia akan mengubah laman utama pelayar anda untuk Websearch.fastsearchings.info dan menetapkan enjin carian lalai untuk http://search.smartaddressbar.com.
Websearch.fastsearchings.info virus
Websearch.fastsearchings.info akan memaparkan iklan dan pautan yang ditaja dalam hasil carian anda, dan mungkin istilah carian daripada pertanyaan carian anda. The Websearch.fastsearchings.info rampasan digunakan untuk meningkatkan hasil pengiklanan, seperti dalam penggunaan blackhat SEO, untuk mengembung kedudukan laman laman dalam hasil carian.

Websearch.fastsearchings.info itu secara teknikal tidak virus, tetapi ia tidak menunjukkan banyak ciri-ciri yang berniat jahat, seperti keupayaan rootkit untuk menyambung jauh ke dalam sistem operasi, pelayar rampasan, dan pada umumnya hanya mengganggu pengalaman pengguna. Industri ini umumnya merujuk kepadanya sebagai "PUP," atau program yang berpotensi tidak diingini.
Websearch.fastsearchings.info adalah disokong iklan (pengguna boleh melihat banner tambahan, carian, pop-up, pop-bawah, iklan pautan celahan dan dalam teks) plugin pelayar web salib untuk Internet Explorer (BHO) dan Firefox / Chrome ( plugin) dan diedarkan melalui pelbagai platform pengewangan semasa pemasangan. Pelanjutan penyemak imbas termasuk pelbagai ciri-ciri yang akan mengubah suai lalai atau adat tatacara pelayar yang termasuk halaman rumah, tetapan carian dan dalam beberapa kes akan mengubah masa beban ambang Internet Explorer, letakkan fail kunci dalam Firefox untuk mengelakkan perisian bersaing daripada menukar tetapannya serta melumpuhkan Dasar Keselamatan Kandungan browser untuk membolehkan tapak skrip rentas plugin.

Websearch.fastsearchings.info mendapat pada komputer anda selepas anda telah memasang perisian freeware (rakaman video / streaming, memuat turun-pengurus atau pencipta PDF) yang telah digabungkan ke dalam pemasangan mereka perampas pelayar ini. Selalunya pengguna tidak tahu di mana ia datang dari, jadi ia tidak menghairankan sama sekali bahawa kebanyakan mereka menganggap bahawa Websearch.fastsearchings.info adalah virus.
Sebagai contoh, apabila anda memasang "Fast Percuma Penukar" program, anda akan juga bersetuju untuk menukar laman utama pelayar anda untuk websearch.awsomesearchs.info dan menetapkan enjin carian lalai untuk http://search.smartaddressbar.com.
Walau bagaimanapun apabila anda menyahpasang "Fast Percuma Penukar" program dari komputer anda, tetapan lalai pelayar web anda tidak akan dipulihkan. Ini bermakna bahawa anda akan mempunyai untuk menghapuskan Websearch.fastsearchings.info dari pelayar web kegemaran anda secara manual.

Anda harus sentiasa memberi perhatian semasa memasang perisian kerana sering, instalasi perisian termasuk pemasangan pilihan, seperti ini Websearch.fastsearchings.info pelayar perampas. Berhati-hati apa yang anda bersetuju untuk memasang.
Sentiasa memilih untuk pemasangan adat dan nyahpilih apa-apa yang tidak biasa, terutamanya perisian pilihan yang anda tidak mahu untuk memuat turun dan memasang di tempat pertama. Ia pergi tanpa mengatakan bahawa anda tidak perlu memasang perisian yang anda tidak percaya.

Site Meter