Halaman

Buang rootkit degil dari komputer anda dengan HitmanPro

HitmanPro adalah scanner pendapat kedua, yang direka untuk menyelamatkan komputer anda daripada malware (virus, trojan, rootkit, dll) yang telah dijangkiti komputer anda walaupun semua langkah-langkah keselamatan yang telah diambil (seperti perisian anti virus, firewall, dan lain-lain). HitmanPro direka untuk bekerja di samping program-program keselamatan yang sedia ada tanpa sebarang konflik. Ia mengimbas komputer dengan cepat (kurang daripada 5 minit) dan tidak melambatkan komputer.

Anda boleh memuat turun HitmanPro dari pautan di bawah:
HITMANPRO DOWNLOAD LINK (Pautan ini akan membuka laman web baru di mana anda boleh muat turun HitmanPro)
Klik dua kali pada fail yang dinamakan "HitmanPro.exe" (untuk 32-bit versi Windows) atau "HitmanPro_x64.exe" (untuk 64-bit versi Windows). Apabila program bermula anda akan dibentangkan dengan skrin permulaan seperti yang ditunjukkan di bawah.
[Image: HitmanPro skrin permulaan]
Klik pada butang "Next", untuk memasang HitmanPro pada komputer anda.
[Image: pilihan persediaan HitmanPro]
HitmanPro sekarang akan mula mengimbas komputer anda untuk mana-mana fail yang berniat jahat yang mungkin pada mesin anda.
[Image: pengimbasan HitmanPro untuk malware]
Apabila ia telah selesai ia akan memaparkan senarai semua malware yang program ini didapati seperti yang ditunjukkan dalam gambar di bawah. Klik pada butang "Next", untuk menghapuskan apa-apa virus yang telah dijumpai.
[Image: HitmanPro keputusan imbasan]
Klik pada butang "Aktifkan lesen percuma" untuk memulakan 30 hari percubaan percuma, dan membuang semua fail yang berniat jahat dari komputer anda.

Site Meter