Halaman

Buang Trojan Horses daripada komputer anda

Buang Trojan Horses, penyangak keselamatan perisian dan lain-lain fail yang berniat jahat daripada komputer anda dengan Malwarebytes Anti-Malware Percuma

Malwarebytes Anti-Malware Percuma menggunakan industri terkemuka teknologi untuk mengesan dan membuang semua kesan malware, termasuk cacing, Trojan, rootkit, penyangak, dialer, spyware, dan banyak lagi.
Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa Malwarebytes Anti-Malware berfungsi dengan baik dan harus berjalan bersama perisian antivirus tanpa konflik.

Anda boleh memuat turun Muat turun Malwarebytes Anti-Malware dari link di bawah.
Malwarebytes Anti-Malware DOWNLOAD LINK (Pautan ini akan membuka laman web baru di mana anda boleh muat turun Malwarebytes Anti-Malware Percuma)
Sebaik sahaja dimuat turun, tutup semua program, kemudian klik dua kali pada ikon pada desktop anda yang bernama "MBAM-setup-pengguna-2.00.xx" untuk memulakan pemasangan Malwarebytes Anti-Malware.
[Image: program persediaan Malwarebytes Anti-Malware]
Gambar Kawalan Akaun Pengguna Anda akan diberikan satu dialog Kawalan Akaun Pengguna meminta anda jika anda mahu untuk menjalankan fail ini. Jika ini berlaku, anda perlu klik "Yes" untuk meneruskan dengan pemasangan.
Apabila pemasangan bermula, anda akan melihat Wizard Persediaan Malwarebytes Anti-Malware yang akan membimbing anda melalui proses pemasangan.
[Image: Malwarebytes Anti-Malware Setup Wizard]
Untuk memasang Malwarebytes Anti-Malware pada mesin anda, menjaga berikut prom dengan mengklik butang "Next".
[Image: Malwarebytes Anti-Malware Skrin Persediaan Akhir]
Setelah dipasang, Malwarebytes Anti-Malware secara automatik akan memulakan dan anda akan melihat mesej yang menyatakan bahawa anda perlu mengemas kini program ini, dan bahawa imbasan tidak pernah berjalan pada sistem anda. Untuk memulakan sistem imbasan anda boleh klik pada "Betulkan Sekarang" butang.
[Image: Klik pada Betulkan Sekarang butang untuk memulakan imbasan]
Sebagai alternatif, anda boleh klik pada "Scan" tab dan pilih "Ancaman Scan", kemudian klik pada "Imbas Sekarang" butang.
[Image: Malwarebytes Anti-Malware Ancaman Scan]
Malwarebytes Anti-Malware kini akan menyemak kemas kini, dan jika terdapat mana-mana, anda perlu klik pada "Kemas Kini Sekarang" butang.
[Image: Klik pada Kemaskini Kini untuk mengemas kini Malwarebytes Anti-Malware]
Malwarebytes Anti-Malware sekarang akan mula mengimbas komputer anda untuk virus pop timbul. Apabila Malwarebytes Anti-Malware mengimbas ia akan kelihatan seperti gambar di bawah.
[Image: Malwarebytes Anti-Malware semasa menjalankan imbasan]
Apabila imbasan yang telah selesai, anda kini akan dibentangkan dengan skrin menunjukkan anda jangkitan malware yang Malwarebytes 'Anti-Malware telah dikesan. Untuk mengeluarkan program berniat jahat yang Malwarebytes Anti-malware telah dijumpai, klik pada "Kuarantin Semua" butang, dan kemudian klik pada "Mohon Sekarang" butang.
[Image: Buang malware yang Malwarebytes Anti-Malware telah menemui]
Sila ambil perhatian bahawa jangkitan dijumpai mungkin berbeza daripada apa yang ditunjukkan dalam imej.
Malwarebytes Anti-Malware sekarang akan mengkuarantin semua fail yang berniat jahat dan kekunci pendaftaran bahawa ia telah dijumpai. Ketika mengeluarkan fail, Malwarebytes Anti-Malware mungkin memerlukan reboot untuk menghapuskan sebahagian daripada mereka. Jika ia memaparkan mesej yang menyatakan bahawa ia perlu untuk but semula komputer anda, sila membolehkan ia berbuat demikian.
[Image: Malwarebytes Anti-Malware manakala membuang virus]
Setelah komputer anda akan restart, anda perlu membuka Malwarebytes Anti-Malware dan melaksanakan lain "Ancaman Scan" imbasan untuk mengesahkan bahawa tidak ada ancaman yang tinggal

Site Meter