Halaman

Cara Elak Iklan Ketika Layari Internet

Jika anda melihat iklan pop-up rawak dan pelencongan dalam Internet Explorer, Firefox dan Google Chrome, kemudian komputer anda boleh dijangkiti dengan adware atau program yang berpotensi tidak diingini.

Iklan pop-up biasanya disebabkan oleh lanjutan disokong iklan untuk Internet Explorer, Firefox dan Chrome, yang diedarkan melalui pelbagai platform pengewangan semasa pemasangan. Sambungan pelayar berniat jahat biasanya ditambah apabila anda memasang satu lagi perisian percuma (rakaman video / streaming, memuat turun-pengurus atau pencipta PDF) yang telah digabungkan ke dalam pemasangan mereka program adware ini.
Apabila lanjutan adware dipasang pada komputer anda, apabila anda akan membuka tab baru dalam Internet Explorer, Firefox dan Google Chrome, iklan dari Clkoffers.com akan pop-up. Tanda-tanda lazim yang lain termasuk:

Banner iklan disuntik dengan laman web yang anda lawati.
Rawak teks halaman web berubah menjadi hiperpautan.
Popup pelayar muncul yang mencadangkan update palsu atau perisian lain.
Lain-lain program adware yang tidak diingini mungkin akan dipasang tanpa pengetahuan pengguna.
Adware boleh melambatkan PC anda. Ia juga boleh memperlahankan sambungan Internet anda dengan memuat turun iklan. Kadang-kadang pengaturcaraan kelemahan dalam adware boleh membuat komputer anda tidak stabil. Pengiklanan pop-up juga boleh mengalih perhatian anda dan membuang masa anda jika mereka perlu ditutup sebelum anda boleh terus menggunakan PC anda.

Jika komputer anda dijangkiti dengan adware atau lain-lain perisian berniat jahat, anda boleh mengikut panduan di bawah untuk mudah membersihkan komputer anda.

Bagaimana untuk menghapuskan adware dan pop-up iklan (Pembuangan Panduan)

Laman ini adalah panduan yang komprehensif, yang akan mengeluarkan pop-up Iklan dari Internet Explorer, Firefox dan Google Chrome.
Sila melaksanakan semua langkah-langkah dalam susunan yang betul. Jika anda mempunyai sebarang soalan atau keraguan pada bila-bila, STOP dan meminta bantuan kami.
LANGKAH 1: Uninstall program yang bertanggungjawab ke atas iklan pop-up
LANGKAH 2: Keluarkan adware dari komputer anda dengan AdwCleaner
LANGKAH 3: Buang perampas pelayar dengan Junkware Pembuangan Alat
LANGKAH 4: Keluarkan Iklan Pop-up virus dengan Malwarebytes Anti-Malware Percuma
LANGKAH 5: Periksa untuk jangkitan Iklan Pop-up dengan HitmanPro
(Pilihan) LANGKAH 6: Buang iklan pop-up dari Internet Explorer, Firefox dan Chrome

Site Meter