Halaman

Cara Hack Facebook Dengan Software Berkesan

Pertama sekali tidak pergi memuat turun semua perisian yang mengaku menggodam Facebook kerana mereka pada dasarnya spyware dan malware sahaja dan u akan berkompromi kedua-dua privasi anda dan kelajuan PC anda. Sebagai fb itu tidak boleh digodam kerana ia menggunakan penyulitan sangat selamat dan kedai dosent kata laluan sendiri

TETAPI sebelah pelanggan hacking masih mungkin dan kaedah yang paling biasa adalah

1) Phishing di mana halaman yang sama yang kelihatan kepada FB / gmail dicipta dan ia adalah untuk menghantar mangsa melalui msg, e-mel dan apabila dia jenis kata laluan yang u mendapatkan maklumat yang dan dia diarahkan semula ke laman web lain yang anda pilih. (ia adalah agak mudah dan anda boleh melihat video untuk itu di YouTube)

2) Keyloggers (ardamax adalah yang terbaik) boleh digunakan jika mangsa membuka akaun fb / gmail mereka dari pc anda, Logger utama dasarnya merakam setiap surat yang ditaip dalam pc anda dan u boleh melihat bila-bila masa.

Juga pembalak utama boleh dipasang pada pc mangsa yang selamat dan tersembunyi supaya semua rekod mendapatkan diposkan kepada u langsung.
u juga boleh mencari Pertanian untuk mendapatkan kata laluan, bahu melayari atau klik-kanan pada kotak kata laluan daripada fb dan klik pada memeriksa unsur dan bukannya 'teks' jenis 'password'.

cuba ini dengan rakan-rakan untuk suka-suka adalah baik tetapi jika tidak, sila jangan melakukannya kerana ia tidak adalah legit

Site Meter