Halaman

Cara Hack Facebook Orang Lain

Kaedah Remote

Pasang jenis Keyloggers perisian pada komputer mangsa dan menangkap kata laluan beliau.
Memperoleh kata laluan Facebook beliau melalui Phishing.

Bahkan jika anda mempunyai kata laluan mangsa anda, Facebook akan mengesan apabila anda cuba untuk log masuk dari lokasi yang luar biasa dan boleh menghalang anda.

Memerlukan akses tempatan

Memasang aplikasi Facebook dengan kebenaran keselamatan yang luas di akaun Facebook beliau dengan menggunakan komputernya atau peranti bimbitnya semasa dia beberapa langkah. Ia cukup mudah untuk meminjam telefon seseorang untuk melakukan ini.
Pasang sambungan penyemak imbas yang boleh berinteraksi dengan Facebook tanpa menggunakan API Facebook ke dalam pelayar web beliau.

Pilihan pertama akan mudah dikesan dengan kekunci Facebook API. Ia boleh membolehkan anda untuk melakukan banyak perkara sebagai mangsa anda. Mangsa anda boleh membatalkan akses anda dengan pergi ke http: //www.facebook.com/settings ....

Pilihan kedua adalah tidak dapat dibezakan daripada penggunaan Facebook normal. Ia boleh menangkap kandungan skrin, buat siaran, dan banyak lagi. Tahap kemahiran yang diperlukan dalam mencipta sesuatu seperti ini akan sama dengan bertulis apa-apa jenis lain malware.

Pilihan kedua adalah yang paling jahat, terutamanya jika ini dilakukan pada Google Chrome dan mangsa anda menggunakan pilihan penyegerakan akaun untuk secara automatik memasang semula sambungan pada semua kejadian Google Chrome.

Ia tidak akan menjadi idea yang baik untuk cuba meneka kata laluan. Facebook akan menghalang anda dengan cepat. Tidak seperti dalam filem di mana watak mempunyai peluang tak terhingga kata laluan meneka, sistem yang mementingkan keselamatan sebenar seperti Facebook telah automatik langkah-langkah untuk menghalang anda daripada percubaan selanjutnya untuk log masuk ke dalam akaun.

Ia tidak mudah untuk mengambil alih akaun Facebook seseorang sehingga ke tahap bahawa mangsa tidak boleh mendapatkan semula kawalan.

Site Meter