Halaman

Cara Hack Facebook Tanpa Password

Bagaimana untuk menggodam mana-mana akaun facebook tanpa NO keyloging pishing diperlukan, PASSWORD hacking oleh MR.PIVOT

Bagaimana untuk menggodam mana-mana akaun facebook dengan mudah oleh Menyimpan semula / Reseting pas mangsa anda NO keyloging pishing diperlukan
Berikut adalah tip satu lebih menarik tentang bagaimana untuk hack akaun Facebook dengan kaedah kembali kaedah password.This yang tidak melibatkan apa-apa kemahiran atau apa-apa hanya otak yang akan cukup untuk mendapatkan anda melalui silap mata ini! Nah, anda mungkin berfikir bahawa tidak mungkin tetapi ia adalah benar-benar benar bahawa anda boleh hack mana-mana akaun facebook! Jadi sebelum kita mula saya ingin memberitahu anda apa "Menyimpan semula" sebenarnya bermakna ...

Apa yang Menyimpan semula?
Reverting adalah proses menetapkan semula kata laluan tanpa pengetahuan pengguna sebenar! Jadi ini adalah pada dasarnya tahap yang rendah hacking tetapi ia melakukan pekerjaan untuk anda!
Untuk maklumat lanjut mengenai kembali pergi di sini: Apakah sebenarnya kembali?

Bagaimana saya hack Facebook kawan saya?
Pastikan anda tidak log masuk ke account.If anda anda maka pastikan anda log keluar dan kemudian ikut kaedah berikut
1.Go ke link ini:
http://www.facebook.com/help/contact.php... / http://www.facebook.com/help/contact.php...
Itu adalah bentuk yang anda akan menggunakan untuk hack pengguna anda.
2.Then dalam "Alamat E-mel Anda" taip alamat e-mel anda.
3.Then memohon pilihan-pilihan berikut seperti dalam gambar di bawah.
4.Once anda telah melakukan itu, Anda akan mempunyai soalan yang meminta "E-mel yang berkaitan dengan akaun dikompromi." - Pada yang hanya menaip "Tidak" dan apa-apa lagi selain daripada itu!
5.In "alamat e-mel kenalan anda." - Taipkan e-mel anda sendiri untuk anda untuk menerima Kata Laluan Reset Link.
6.In itu ". Nama Penuh Akaun" - Taip Nama mangsa anda jika anda know.If anda tidak maka:
a.Try mencari Nama mangsa itu dengan hanya mencari e-mel / beliau di Facebook.
b.If yang tidak berfungsi maka google alamat E-mel anda Mangsa, yang mungkin memberi anda beberapa maklumat.
c.If yang juga tidak berfungsi kemudian gunakan lelaman berikut untuk mendapatkan mereka
http://com.lullar.com/ http://www.pipl.com/email/
Jadi, jika anda mengikuti salah satu daripada kaedah di atas anda perlu mendapatkan Nama Penuh victim.Now anda membolehkan bergerak ke langkah seterusnya
7. "Tarikh Lahir" - Dalam ruangan ini anda perlu memasukkan Hari Keputeraan Victim.If anda anda mengenal Dia secara peribadi maka anda perlu mengetahui it.If tidak anda hanya boleh jurutera sosial dia dan entah bagaimana membuat dia memberitahu it.Once anda mendapatkannya anda perlu memasukkannya di bahawa.
8. ". URL (alamat web) profil dikompromi anda" - ini adalah hanya URL profil anda daripada Mangsa yang boleh didapati dengan mudah (Biasanya dalam bentuk: http://www.facebook.com/profile.php?id = 99999)
9.Now set semua anda! Sebelum anda mengemukakan borang itu hanya pastikan anda periksa seluruh bentuk jika anda telah melakukan perkara yang betul thing.Once anda jadi hanya klik pada "Submit"
10.Thats ia! Anda telah melakukannya! Sekarang anda hanya perlu menunggu untuk pasukan Facebook untuk mencari untuk permintaan anda! Sebaik sahaja mereka meluluskannya mereka akan menghantarnya kepada mangsa menetapkan semula Kata Laluan anda!

Site Meter