Halaman

Cara Mengetahui Fake Facebook Akaun

Bagaimana anda boleh mengesan Profil FB yang Palsu. Pada hari ini kita mendapat permintaan rakan begitu banyak khas oleh kanak-kanak perempuan, tetapi tidak ada cara untuk mengenal pasti akaun yang palsu atau asal. Jadi jangan bimbang kita akan memberitahu anda kaedah mudah untuk mengesan akaun Facebook palsu.

Jadi ini adalah akaun Facebook yang dinamakan oleh Sarikha Agarwal. Sekarang kami perlu mengesahkan akaun ini sebenar atau palsu, jadi langkah pertama kami akan images.google.com dan klik pada gambar kamera.

Oleh itu, apabila anda klik pada carian dengan imej anda akan mendapat pop seperti imej di bawah.

Sekarang pergi ke profil itu, klik kanan pada imej dan klik pada salinan URL imej

Sekarang URL pic profil telah disalin .. kini sekali lagi pergi ke images.google.com Tab dan imej paste URL

Apabila kamu masuk maka anda mendapatkan carian imej yang berkaitan ...

Kini anda lebih baik boleh melihat profil ini adalah benar atau fake..So di sini adalah bukti bahawa profil ini adalah palsu. Nikmati silap mata ..

Sedar apabila anda akan pergi untuk menambah orang yang cantik atau pintar yang tidak diketahui sebagai rakan anda. Jadi diperiksa pertama .. terdapat banyak profil palsu adalah membuat setiap hari.
Orang ini mungkin menjadi mata-mata pada profil anda dan mencuri maklumat peribadi seperti gambar-gambar anda, dan lain-lain untuk barang mereka hacking .. Jadi Be Safe Online ..

Site Meter