Halaman

Uninstall iStartSurf program berbahaya dari komputer anda

Dalam langkah pertama ini, kami akan cuba untuk mengenal pasti dan menghapuskan apa-apa program berniat jahat yang mungkin dipasang pada komputer anda.

Untuk uninstall program dari Windows XP, Windows Vista atau Windows 7, klik butang "Start", kemudian klik pada "Panel Kawalan" pilihan menu.
[Image: Panel Kawalan dalam Windows Start Menu]
Jika anda menggunakan Windows 8, hanya tarik penunjuk tetikus anda ke tepi kanan skrin, pilih Cari dari senarai dan mencari "panel kawalan" .Or anda boleh klik kanan pada bahagian bawah kiri sudut panas (sebelum ini dikenali sebagai butang Mula) dan pilih Panel Kawalan dari sana.
[Image: Taipkan Panel Kawalan Windows dalam kotak carian 8]
Apabila "Panel Kawalan" tetingkap dibuka klik pada "Uninstall program yang" pilihan di bawah "Program" kategori. Pilihan ini ditunjukkan oleh anak panah dalam gambar di bawah. Jika anda menggunakan "Lihat Classic" Panel Kawalan, maka anda akan klik dua kali pada "Program dan Ciri" icon sebaliknya.
[Image: Uninstall program a]
Apabila "Program dan Ciri" atau "Uninstall Program" skrin dipaparkan, tatal melalui senarai program-program yang dipasang dan uninstall iStartSurf uninstaller, iStartSurf newtab, Wsys Kawalan WPM17.8.0.3159, Extended Perlindungan, IePluginService, SupTab dan apa-apa lain baru-baru ini dipasang program yang tidak diketahui dari komputer anda.
Untuk melihat program yang paling baru-baru ini dipasang, anda boleh klik pada "Dipasang Pada" lajur untuk menyusun program anda dengan tarikh pemasangan. Tatal walaupun senarai, dan memadam mana-mana program yang tidak diingini atau tidak diketahui.
[Image: Program Uninstall iStartSurf dari Windows]
Bergantung kepada jenis program yang telah dipasang yang iStartSurf.com adware jangkitan, program di atas mungkin mempunyai nama yang berbeza atau tidak dipasang pada komputer anda. Jika anda tidak dapat mencari mana-mana program yang tidak diingini atau tidak diketahui pada mesin anda, maka anda boleh meneruskan dengan langkah seterusnya.
Jika anda mengalami masalah ketika cuba untuk uninstall program iStartSurf.com, anda boleh menggunakan Revo Uninstaller untuk membuang sepenuhnya program yang tidak diingini ini dari mesin anda.

Site Meter