Halaman

Cara pindah semua foto album ke album lain di facebook

Jika anda kerap mengambil gambar di mana sahaja dan berkongsi mereka di Facebook, kemungkinan bahawa anda mempunyai koleksi gambar sama ada gambar-gambar atau Telefon Foto Wall. Walaupun Facebook dengan mudah membolehkan anda untuk bergerak imej dari satu album yang lain, anda perlu untuk memilih album destinasi untuk semua imej individu. MoveThemAll adalah lanjutan Chrome yang secara automatik memilih album destinasi yang sama untuk semua foto dan membuat ia lebih mudah untuk memindahkan semua imej dari satu album yang lain.

Lanjutan adalah cara yang mudah untuk bergerak semua foto dari satu album yang lain. Walaupun ia adalah mungkin untuk membuat perubahan tanpa perluasan ini, ia adalah satu proses yang panjang yang melibatkan memilih album destinasi dari jatuh turun untuk setiap imej tunggal dalam album. Untuk memindahkan gambar secara pukal, buka album untuk mengedit dan pilih album yang anda hendak pindahkan semua imej untuk.

MoveThemAll pilih album

Satu kotak dialog akan muncul mengingatkan anda bahawa destinasi untuk semua gambar dalam album semasa telah ditukar kepada yang sama yang anda pilih untuk imej yang pertama. Klik Ok untuk meneruskan.

MoveThemAll pemberitahuan


The Move untuk jatuh di bawah setiap imej akan berubah supaya ia adalah sama dengan yang anda pilih. Klik Simpan Perubahan dan semua imej akan dipindahkan ke album baru. Jika anda tidak sengaja pilih album yang salah dan pop di atas muncul, klik Ok dan hanya menukar nama album untuk imej pertama. Lanjutan akan menukar pilihan anda untuk semua gambar dalam album.

MoveThemAll berpindah

Lanjutan dalam tiada kesan cara komen dan sebagainya untuk imej bergerak, sebagai imej bergerak adalah fungsi Facebook. Ia hanya membolehkan anda bergerak dari satu gambar album yang lain dalam jumlah yang besar dengan lebih cepat dan lebih mudah.

Site Meter