Halaman

Bila Hubungan Anda Tak Dapat Diteruskan

Salah satu kemahiran hubungan yang paling sukar untuk menguasai mengiktiraf apabila hubungan yang tidak betul dan berjalan jauh. Dalam teori ini adalah mudah, tetapi dalam realiti, ia dapat merasakan hampir mustahil. Anda tahu sesuatu dimatikan, bahawa ini bukan apa yang anda mahu, tetapi anda tidak boleh agak tarik palamnya kerana ... bagaimana jika anda salah? Bagaimana jika anda menjadi terlalu dramatik? Bagaimana jika anda tidak mencari yang lebih baik? Belum ada sesiapa yang sempurna, dan mungkin harapan anda adalah realistik.

Anda boleh kekal terperangkap dalam hubungan yang salah untuk bulan, malah bertahun-tahun, duduk di atas pagar, tidak dapat bergerak dalam satu arah atau yang lain. Orang bertindak seolah-olah bersendirian adalah perkara yang paling teruk mungkin, tetapi saya mohon berbeza. Tersangkut di dalam hubungan yang salah adalah nasib yang lebih buruk, jenis yang lebih buruk jika bersendirian.

Saya percaya jumlah kesedihan hati anda mengalami apabila ia tidak dapat tidak berakhir adalah berkadar terus dengan berapa lama anda dibenarkan perkara yang berlarutan. Breakups sukar cukup sudah, tetapi apabila anda menambah elemen berkabung kehilangan semua masa yang anda sia-sia, masa anda tidak boleh kembali, kemudian mendapatkan lebih perpecahan yang boleh menjadi tidak tertanggung. Untuk membantu menjimatkan masa dan sakit hati, di sini adalah bagaimana untuk tahu bila hubungan yang tidak sesuai untuk anda.

hubungan anda tidak sesuai untuk anda jika ...

1. Sesuatu yang hanya merasakan luar anda rasa ia di dalam badan anda

2. Anda tidak merasa baik di sekelilingnya

3. Rakan dan keluarga kebimbangan ekspres

4. Dia tidak komited untuk membuat ia berfungsi

5. Anda asasnya tidak serasi

Site Meter